Be Mindful

För företag

Är du på jakt efter coaching eller mindfulness till ditt företag eller din arbetsplats? Jag kan hjälpa er att öka effektiveten och hitta vägar framåt i er process. Tveka inte att höra av er för mer information och en offert!

På plats/distans

Coaching för motivation och effektivitet

Ge dina medarbetare chansen att hitta sina drivkrafter som för ert arbete framåt. Genom coaching får de insikter om deras styrkor och vad de behöver göra för att uppnå bästa möjliga resultat.

Coachingen kan ges både 1:1 eller i grupp, välj det som passar er bäst.

På plats/distans

Föreläsning/ workshop

Ökad effektivet - minskad stress med Minfulness

Vill du ge dina medarbetare bättre förutsättningar att arbeta mer effektivt med mindre stress? Få bättre resultat med hjälp av medveten närvaro. Varför vänta?

Föreläsningen/workshopen ger kunskap om stress och dess påverkan på kroppen och hjärnan samtidigt som man får ett verktyg i form av Mindfulness. Förutom föreläsning får ni praktiskt lära er olika former av mindfulness såsom:

  • Mindfulness på jobbet/mikropauser

  • Kortare meditationer

  • Mindfulness i vardagen

  • Kroppsscanning

Föreläsningen/workshopen kan fås till större eller mindre grupper, anpassat till ert behov. 

På plats

MindMassage

Mindfulness och massage kombinerat

25- eller 50 min.

MindMassage är en unik behandlingsform som kombinerar mindfulness och massage. Kunden får en klassisk massage samtidigt som denne guidas i att vara medvetet närvarande av en röst från en ljudfil. Kunden och massören pratar inte med varandra under behandlingen. Detta ger kunden möjlighet att slappna av i både kropp och sinne.Meddelande

Namn E-post Meddelande Skicka inKontakta mig

Göteborg

0760-057900

info@bemindful.se

Telefontid mån-fre 09:00-17:00